AV’56 heeft eigen rompertjes laten maken met de naam van de vereniging erop. Ze zijn bestemd voor pasgeboren baby’s, van wie de moeder of vader lid is van AV’56.

Het kledingstukje werd geïntroduceerd tijdens de jaarlijkse algemene ledenvergadering van 9 oktober jl. in het Omnium. AV’56-secretaris Helma Meeuwse toonde daar het eerste exemplaar(tje).

Volgens Helma kwam het bestuur op het idee voor het geboortecadeautje, omdat de afgelopen maanden min of meer tegelijktijdig minstens vijf zwangerschappen en bevallingen werden genoteerd bij vrouwelijke AV’56-leden. “Daar wilden we als vereniging op een originele manier op inspringen. Het werd uiteindelijk dit rompertje. De ludieke gedachte erachter is natuurlijk, dat we iedere pasgeborene willen verwelkomen als potentieel toekomstig lid is van AV’56”.

Overigens benadrukt Helma, dat het rompertje bij de nieuwe ouders alléén als AV’56-felicitatie wordt afgeleverd, als het bestuur een geboortekaartje in de bus krijgt. “Daarmee voorkomen we, dat we per ongeluk iemand vergeten. We willen natuurlijk geen onderscheid maken”.

(Het postadres van de secretaris is: Langeweegje 4, 4434 NE Kwadendamme. Voor wie het geboortekaartje digitaal wil versturen: secretaris@av56.nl).

 

 

romper1 2020

romper1 2020

FOTO’S: Secretaris Helma Meeuwse toont tijdens de algemene ledenvergadering de nieuwe geboorteattentie voor ‘AV’56-baby’s’. (Foto’s: Huib Boogert)

 

Share this post