Een week na het Zeeuws Kampioenschap (ZK) voor pupillen staat op onze baan direct weer een ander vast punt op de agenda: de clubkampioenschappen, op 26 september. Deelname staat uitsluitend open voor eigen leden.

Het programma is gelijk aan de Onderlinge Oefenwedstrijden voor de AV’56-jeugd, die op 29 augustus werden gehouden, maar nu kunnen ook senioren en masters meedoen.

Voor pupillen en CD-junioren bestaat het clubkampioenschap uit een meerkamp; voor B-junioren en ouder is er 1 vast onderdeel (een 100 m) plus een keuzeonderdeel.

Voorinschrijving is verplicht, en wel via www.atletiek.nu/wedstrijden/main/33993. De voorinschrijving sluit op donderdagavond 18.00 uur. Na-inschrijving is niet mogelijk. De WTC behoudt zich het recht voor om het clubkampioenschap te schrappen, als er minder dan 65 leden voorinschrijven.

Voor elke jeugddeelnemer die inschrijft, wordt slechts één begeleider (ouder, of anderszins) toegestaan. Ook die moet zich vooraf aanmelden, zodat deze ook geregistreerd wordt als aanwezige. De inmiddels bekende corona-hygiënemaatregelen zijn van kracht.

Nadere informatie: https://www.av56.nl/wedstrijd/clubkampioenschappen-2020-09-26-2

 

 

FOTO: Een van de starts (met slagschaduwen) tijdens de clubkampioenschappen van vorig jaar september. (Foto: Archief AV’56).

 

Share this post