ZK pupillen op zaterdag, 19 september 2020

Deelname aan het ZK pupillen is mogelijk voor alle pupillen die bij een atletiekvereniging binnen regio 11 aangesloten zijn. Dit zijn AV Flakkee, AV de Wielingen, AV Scheldesport, RKHAV, AV Delta Sport, Dynamica en AV´56.

Adres: Geldeloozepad 5, 4463 AJ Goes (parkeren Sportpark het Schenge ingang Noord)

Aanvang: 12:00

Programma: Het programma bestaat uit losse onderdelen en een estafette. Voor het volledige programma zie de wedstrijdinformatie op www.atletiek.nu.

Inschrijven: voorinschrijving via https://www.atletiek.nu/wedstrijd/main/33992/. Inschrijving sluit zaterdag 12 september. Na-inschrijven ter plaatse is NIET mogelijk.

Kosten: € 1,50 per onderdeel. AV´56 leden nemen gratis deel.

Begeleiders: Vanwege de Covid-19 maatregelen is er per atleet slechts één begeleider toegestaan. Trainers van de betreffende categorieën vormen hierop een uitzondering. Begeleiders dienen zich vooraf online o.v.v. startnummer de desbetreffende atleet vanaf 13 september aan te melden via deze link. Het startnummer wordt direct bij inschrijving via atletiek.nu toegekend. Na aanmelding ontvangt u een bevestigingsmail, neem deze geprint of digitaal mee naar de wedstrijd. Bij de ingang van de atletiekbaan vindt controle plaats. De verzamelde gegevens dienen voor mogelijk bron- en contactonderzoek door de GGD en worden uiterlijk twee weken na de wedstrijd verwijderd.

Voor iedereen boven de 12 jaar gelden de regels zoals vastgelegd in de Noodverordening die door de Veiligheidsregio Zeeland is vastgesteld (thans is dat de versie van 25 augustus).

Graag de aanwijzingen van de organisatie ter plaatse opvolgen.

Bij voorbaat dank voor uw begrip.

Informatie: inschrijvingen@av56.nl 

Inschrijven begeleiders (vanaf 13 september): https://forms.gle/eTvdx57Y5ZjbCRQp9